Politician de top susţine lucrătorii români în Marea Britanie


Preşedintele Camerei Comune britanice a lansat astăzi o declaraţie fără precedent, exprimându-se în favoarea imigranţilor pe piaţa muncii, după mai multe luni de atacuri ale politicienilor britanici asupra acestui fenomen. The Telegraph notează că John Bercow a discutat despre marile avantaje pe care migraţia lucrătorilor din Bulgaria şi România le-a adus în Regat.

Preşedintele Camerei Comunelor din Parlamentul britanic a suprins printr-o serie de critici pe care le-a adus celor care exagerează efectele negative ale tendinţelor imigraţiei pe piaţa muncii din Marea Britanie. Folosind câteva remarci care ridică semne de întrebare faţă de tradiţionala neutralitate politică pe care funcţia sa o cere, John Bercow a catalogat atitudinea colegilor săi parlamanetari drept provocatoare şi stridentă.

Citeste mai mult: adev.ro/mnxc02

Politician de top susţine lucrătorii români în Marea Britanie

cititi si :

Preşedintele Camerei Comunelor din Marea Btritanie, John Bercow, care a efectuat, zilele trecute, o vizită oficială în România, a provocat o adevărată "furtună" marţi seara, după ce a afirmat într-o vizită la Parlamentul din Bucureşti, săptămâna trecută, că imigranţii est-europeni muncesc mai bine ca britanicii, relatează Daily Mail.

Potrivit publicaţiei, preşedintele Camerei inferioare a Parlamentului britanic a mai declarat că sosirea a mii de imigranţi din Europa de Est aduce avantaje importante ţării sale, preluând, astfel, retorica recentă a germanilor. El a evocat un "val important" de persoane care au venit în ultimii ani în Marea Britanie şi a lăudat etica muncii lor în comparaţie cu a britanicilor.

Aceste declaraţii au provocat critici pe tema neutralităţii politice stricte necesare exercitării funcţiei pe care o ocupă, Bercow, provenind din rândul conservatorilor, fiind criticat pentru un comportament "ruşinos".

"Cred că este necesar ca situaţia să fie controlată şi monitorizată în privinţa imigraţiei – orice stat care vrea să îşi protejeze cetăţenii trebuie să facă acest lucru – dar există şi avantaje importante", a declarat el într-o vizită la Parlamentul din Bucureşti.

mai mult la : Indignare printre conservatorii britanici după ce preşedintele Camerei Comunelor ia lăudat pe românii harnici

‘Migrants are harder workers than Britons’: Speaker John Bercow says arrival of Eastern Europeans has benefited Britain

  •  Made remarks on a visit to the Romanian parliament in Bucharest
  • The comments drew a furious reaction from some fellow politicians

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.