Presa din România despre Sorin Paraschiv, românul batut si umilit de managerul hotelului la care lucrase


Sorin Paraschiv, un bărbat care a lucrat la un hotel din Anglia timp de trei ani, a fost bătut de patronul său, Robert Hardman (54 de ani), după ce românul a îndrăznit să ceară 800 de lire sterline care i s-ar fi cuvenit.

"Imaginile arată că v-aţi pierdut controlul. Nu aveaţi niciun drept să îl umiliţi. Nu este un fel adecvat pentru un angajator să se poarte cu angajaţii săi. Atacul a avut loc în recepţie. Angajaţii şi clienţii puteau să fie îngroziţi de această scenă", a spus judecătorul Rupert Mayo.

Harman a fost scutit de închisoare, însă a primit o pedeapsă de şapte luni cu suspendare. El va efectua 180 de ore de muncă în folosul comunităţii şi va trebui să îi plătească românului compensaţii în valoare de 1,751 de lire sterline şi costurile de judecată de 250 de lire sterline.

Român, agresat de fostul său şef de la un hotel din Anglia Business MagazinÎn urmă cu 2 ore

Un angajator de la un hotel de trei stele din Northampton, în regiunea East Midlands (Anglia), a fost condamnat la şapte luni de închisoare, cu suspendare,

Un român a fost agresat de șeful său de la un hotel din Anglia Ziua NewsÎn urmă cu 4 ore

toate cele 6 (de) surse de ştiri »

Crezi Că Șeful Se Poartă Prea Urât? Privește Acest Video Și Apoi

Evenimentul ZileiCu 1 oră în urmă

Sorin Paraschiv, un bărbat care a lucrat la un hotel din Anglia timp de trei ani, a fost bătut de patronul său, Incidentul a avut loc în oraşul englez Northampton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.