Presa britanică in continuare despre crima din Italia…

Italia legifereaza expulzarea imigrantilor indezirabili dupa decesul sotiei amiralului intr-un violent atac sexual, titreaza “This is London” .Dupa intrarea Romaniei si Bulgariei in UE, temerile europenilor ca rata criminalitatii va creste s-au adeverit. Potrivit site-ului, cele mai recente statistici arata ca romanii sunt faptasii a 76 de crime in Italia in ultmele 18 luni, cea mai mare in randul non-italienilor.

In aceeasi perioada, ianuarie 2006 – iunie 2007, aproape jumatate din violuri au fost comise de romani, care se situeaza pe primele locuri si la traficul de carne vie si prostitutie.

Italia ii va expulza pe europenii periculosi si ii vizeaza pe romani, titreaza si ABC News. Premierul Romano Prodi a explicat ca infractiunile romanilor nu reprezinta o problema care afecteaza doar Italia si a dat de inteles ca ar putea deschide acest subiect in discutiile cu celelalte state membre ale UE.

Furia impotriva imigrantilor explodeaza dupa moartea violenta a unei femei, scrie Times Online. Mai mult de 300 de violuri si 2000 de jafuri sunt puse pe seama romanilor din Italia. Aproape 400 de romani au fost acuzati de rapire de copii si 6000 de primirea de bunuri furate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.