Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit în România cu un avion privat

eye[hits]

Prinţul Charles al Marii Britanii, moştenitorul coroanei britanice, a sosit, marţi după-amiază, în România, pe Aeroportul Internaţional „Transilvania”, din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de SPP.

Potrivit unor surse neoficiale, avionul privat care l-a adus pe Prinţul Charles în România a aterizat, marţi, în jurul orei 15.30, pe Aeroportul Internaţional din Târgu Mureş, moştenitorul coroanei Marii Britanii fiind preluat de către ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază, urmând ca, într-o primă fază, acesta să facă o vizită la locuinţa sa din localitatea braşoveană Viscri.

Prinţul Charles s-a aflat în România şi în urmă cu un an, când a mers la domeniul contelui Kalnoky Tibor din localitatea covăsneană Micloşoara, la una din proprietăţile sale de pe Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna, în localitatea mureşeană Archita şi în localitatea braşoveană Viscri, unde are, de asemenea, o locuinţă.
– See more at: http://www.dcnews.ro/printul-charles-al-marii-britanii-a-sosit-in-romania-cu-un-avion-privat_444372.html#sthash.Bo0p95GR.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.