Putin, chemat în judecată în Marea Britanie

Juriștii britanici intenționează să-l acționeze în judecată pe președintele Rusiei Vladimir Putin pentru presupusa sa implicare în catastrofa avionului Boeing-777 al companiei aeriene Malaysia Airlines care s-a produs la 17 iulie 2014 în regiunea Donețk.

putinskilledmyson

„Juriștii din Marea Britanie pregătesc o acțiune colectivă de chemare în judecată împotriva președintelui rus prin instanțele americane. Respectiva acțiune îi va viza, cel mai probabil, și pe înalții oficiali cu ranguri militare și politicieni ruși apropiați președintelui Putin”, punctează publicația The Telegraph.

Potrivit sursei, juriștii britanici au sosit în Ucraina pentru a pregăti această acțiune judiciară colectivă și din numele familiilor celor decedați. De dosarul cu privire la plățile compensatoare pentru victimele catastrofei avionului malaezian se ocupă biroul de avocați de la Londra McCue&Partners, care l-a reclamat în judecată și pe liderul libian Muammar al-Gaddafi pentru suportul acordat teroriștilor din Armata republicană irlandeză.

http://independent.md/putin-chemat-in-judecata-in-marea-britanie/#.VYk-mkZEw8W

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.