Romanii din UK nu se întorc in Romania

Dacă săptămânile trecute britanicii erau îngrijoraţi de milioanele de români şi bulgari care vor invada (la propriu) Marea Britanie, se pare că săptămână aceasta cifrele sunt mai apropiate de realitate.

Luând în calcul numărul imigranţilor raportat la populaţie şi considerând istoricul ţărilor din Estul Europei care sunt deja membre cu drepturi depline ale UE, unii parlamentari britanici estimează că numărul românilor şi bulgarilor care vor încerca să emigreze în Marea Britanie va fi în jur de 500.000.

Pentru că nu trebuia să treacă nici o săptămână fără o nouă problemă legată de imigranţi, ziarele britanice au început să îşi facă griji pentru lipsa locuinţelor, în condiţiile în care toţi imigranţii vor avea nevoie să stea undeva.

Am vrut să aflăm dacă românii care imigrează în Anglia au de gând să rămână, dacă vor construi sau cumpăra case şi dacă temerile britanicilor sunt întemeiate.

Se pare că nu există o regulă şi nici o majoritate. Sunt mulţi români care s-au săturat de România şi preferă orice altceva, alţii vor să stea doar o perioadă în Anglia să câştige nişte bani, există fireşte şi categoria nehotărâţilor, mai sunt şi studenţii care s-au obişnuit cu Anglia şi le-ar fi greu să se întoarcă, aşa că este greu de stabilit un tipar.

mai mult la :

Romanii din UK nu se întorc in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.