Românul care a invadat Marea Britanie după eliminarea restricţiilor este afacerist „Nici nu mă gândesc să mă întorc acasa”

Victor Spirescu, românul care a ajuns celebru în toată lumea când s-au eliminat restricţiile de muncă către Marea Britanie, pe 1 ianuarie 2014, a dat peste cap toate pronosticurile britanicilor. Toţi au crezut că va cerşi, dar el a devenit un afacerist prosper.

Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie după eliminarea restricţiilor de muncă de la 1 ianuarie 2014, este în prezent un prosper om de afaceri. La aproape 2 ani de la începutul aventurii sale britanice, românul susţine că le-a dat peste nas celor care au crezut că va ajunge cerşetor pe străzile Londrei şi spune că nu are de gând să revină în ţară.

Victor Spirescu a ajuns în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, imediat după ridicarea restricţiilor de muncă. A fost aşteptat pe aeroport de o armată de jurnalişti dar şi de reprezentanţii parlamentului din Marea Britanie, veniţi să întâmpine un presupus val de imigranţi din ţara noastră. L-au găsit doar pe Victor care la doi ani de la acel eveniment se consideră un om realizat.

gethumb.details.php

„Nu mai am problema banilor acum. Am reuşit să-mi pun pe picioare propria afacere. Instalez sisteme de ventilaţie şi vând sisteme de ventilaţie, afacere la care am trei angajaţi. Pot să zic că am o viaţă mult mai bună decât în România, iar momentan nu mă gândesc să mă întorc”, a declarat Spirescu.

 

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/matura-afacerist-roman-britanici-562369.html#ixzz3vcDMnQYW

 

si la :  http://www.ziaruldeiasi.ro//stiri/romanul-care-a-invadat-marea-britanie-dupa-eliminarea-restrictiilor-este-afacerist–114785.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.