Rusia. Un consul britanic a demisionat după ce a apărut pe net un film în care face sex cu două prostituate (FOTO)

Un diplomat britanic a demisionat din postul pe care îl ocupa la Ekaterinburg, în Rusia, după ce un site de internet rusesc a difuzat un filmuleţ în care acesta apărea făcând sex cu două prostituate, anunţă Daily Mail. Potrivit unor surse din Marea Britanie, filmul ar putea să fi fost făcut chiar de serviciile secrete ruseşti.

James Hudson, în vârstă de 37 de ani, a fost acuzat pe site-ul rusesc şi de consum de droguri şi participare la jocuri de noroc, în timpul serviciului. Filmul, intitulat "Aventurile domnului Hudson în Rusia" durează aproximativ patru minute şi jumătate şi îl prezintă pe acesta în posturi intime împreună cu cele două femei, despre care se arată că sunt prostituate

Se presupune că filmul a fost făcut de mafia rusă din Urali, pentru a-l şantaja pe consulul britanic. Cu toate acestea, oficialii britanici au declarat pentru cotidianul The Sun că este puţin probabil ca acest filmuleţ să fi apărut pe internet fără acordul tacit al autorităţilor ruse. Mai mult, surse din administraţia britanică au dezvăluit că este posibil ca acest film să fi fost făcut chiar de serviciile secrete ruse, care au o adevărată experienţă în producţia unor astfel de materiale prin care să controleze sau să înlăture personajele neagreate.

Antena3.ro

….. Rusia. Un consul britanic a demisionat după ce a apărut pe net un film în care face sex cu două prostituate (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.