Şase morţi, într-un incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe din Londra

Trei copii şi trei adulţi au murit într-un incendiu izbucnit într-o clădire-turn de locuinţe din sudul Londrei, au anunţat serviciile de pompieri vineri seara. "Sunt şase morţi, trei adulţi şi trei copii", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor de la Londra. El a adăugat că 30 de persoane care se aflau "în pericol imediat", blocate în acest imobil de locuinţe din Camberwell, un cartier din sudul Londrei, au fost salvate…..Incendiul a fost adus sub control şi nu au fost evocate alte persoane rămase blocate în clădire. Bilanţul victimelor a fost confirmat de poliţie şi serviciile de ambulanţă.

Conform poliţiei, morţii sunt un bebeluş de trei săptămâni, doi copii de circa şase şi şapte ani, o femeie de aproximativ 30 de ani şi alţi doi adulţi. Aproximativ 12 răniţi au fost spitalizaţi. Aproximativ 100 de pompieri au fost mobilizaţi la locul incendiului, care a izbucnit la etajul al patrulea al clădirii, proprietate municipală, şi s-a extins până la etajul al 11-lea. Incendiul a fost semnalat cu puţin înaintea orei 16.30 (18.30, ora României). "Erau copii care strigau (…). Persoanele cu care eram au urcat pe acoperiş pentru a vedea ce se întâmplă şi puteau vedea feţele oamenilor prin ferestre, aceştia încercau să spargă ferestrele", a povestit pentru BBC Rob Atthill.

O anchetă va stabili cauzele incendiului, care rămân deocamdată necunoscute. Scotland Yard a demarat o anchetă după incendiul din Londra Scotland Yard a demarat o anchetă după incendiul, care a provocat moartea a şase persoane, a anunţat poliţia londoneză. "Va exista o anchetă completă cu privire la cauzele incendiului şi pentru a determina dacă măsurile de prevenire erau adecvate", a anunţat Harriet Harman, un deputat local. …Şase morţi, într-un incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe din Londra – 15:57

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.