SCANDALUL Cenuşăreasa din Marea Britanie: Patru români, condamnaţi pentru sechestrarea şi abuzarea unor conaţionali


Patru români acuzaţi de sechestrarea şi reducerea la sclavie a unei fetiţe românce, comparată de presa britanică cu Cenuşăreasa, precum şi a unui bărbat, tot român, au fost condamnaţi de justiţia britanică la pedepse cuprinse între nouă şi 13 ani de închisoare, scrie ziarul Haringey Independent, potrivit Mediafax.

Marian Neamţu, 25 de ani, este acuzat de reducerea la sclavie şi violarea bărbatului de 53 de ani, fiind condamnat la 13 ani de detenţie.

Florin Zlatea, acuzat de viol, a primit nouă ani de închisoare. Mama celor doi, Alexandra Oaie, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la nouă ani de închisoare pentru abuzarea fetiţei românce în vârstă de şapte ani.

Soţul femeii, Aurel-llie Zlatea, 45 de ani, va sta la închisoare nouă ani şi jumătate.

În februarie, presa britanică a prezentat cazul fetiţei românce, comparată cu Cenuşăreasa, după ce familia care a adus-o în Marea Britanie a tratat-o ca pe un animal, obligând-o să cerşească şi reducând-o la sclavie. Cazul fetiţei a ajuns în instanţă, juraţii aflând cum copila a fost adusă din România în Marea Britanie pentru că mama ei a crezut că va avea parte de o viaţă mai bună în această ţară.

…  

SCANDALUL Cenuşăreasa din Marea Britanie: Patru români, condamnaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.