Secretarul britanic pentru Justitie: Trebuie sa il luam in serios pe Jeremy Corbyn – va distruge tara

0
1836

„Jeremy Corbyn reprezinta un risc pentru tara noastra”, sustine secretarul britanic pentru Justitie Michael Gove intr-un editorial publicat pe The Telegraph.
Gove il felicita pe Corbyn pentru victoria sa, aratand ca acesta nu si-a ascuns niciodata orientarile politice.

Potrivit ministrului britanic, alegerea lui Corbyn la sefia laburistilor nu este un accident de aritmetica electorala, or luata prin ignorarea viziunilor sale politice, ci este o imbratisare constienta a celui mai extrem candidat disponibil pentru a conduce tara, Corbyn devenind „alternativa pentru prim-ministru”.

„Victoria lui Jeremy Corbyn nu este un fenomen social trecator a carui semnificatie sa o putem dezbate detasat. Decizia laburistilor nu este echivalentul sugestiei vreunui think-thank pe care sa fim de acord sa o luam in considerare. Este o solicitare cat se poate de serioasa din partea opozitiei Maiestatii sale sa punem viitorul acestei tari in mainile parlamentarului din Islington-Nord (Corbyn este deputat in circumscriptia londoneza Islington-Nord din 1983 – n.red.)”, scrie Gove in editorial.

_63375393_016193737-2

Secretarul pentru Justitie sustine ca, in cazul in care laburistii lui Corbyn formeaza viitorul guvern, nu exista nicio urma de indoiala ca aceasta ar reprezenta „o amenintare directa la securitatea tarii noastre, securitatea economiei noastre si securitatea fiecarei familii”.

mai mult la :  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20420791-secretarul-britanic-pentru-justitie-trebuie-luam-serios-jeremy-corbyn-distruge-tara.htm?cfnl=&newsalert

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.