Societatea Medicala Romana din Marea Britanie a organizat Balul de Craciun

Societatea Medicala Romana din Marea Britanie (SMR-UK) a organizat sambata, 21 noiembrie, in prezenta ambasadorului Romaniei la Londra, Dr. Ion Jinga, si a sotiei sale, Daniela Jinga, Balul de Craciun, transmite Romanian Global News, care citeaza Ambasada Romaniei la Londra.  

Dr. Radu Burtan, presedinte al SMR-UK, a prezentat activitatea Societatii Medicale Romane din Marea Britanie (SMR-UK) metionand in context demersurile pentru inregistrarea societatii in registrul asociatiilor din Marea Britanie.

Ambasadorul Romaniei, Dr. Ion Jinga, a salutat initiativa organizarii acestui eveniment dedicat ameliorarii afectiunilor cardiace ale copiilor din Romania, incurajand cadrele medicale romane care isi desfasoara activitatea in Marea Britanie sa dezvolte in continuare proiecte menite sa contribuie la imbunatatirea sistemului medical romanesc.

La randul sau, Dr. Mihaela Carmaciu, responsabil SMR-UK pentru stabilirea de contacte in domeniul medicinei de familie intre Marea Britanie si Romania, a prezentat proiectul caritabil «Apel Inima Copiilor» care are drept construirea unei clinici de chirurgie cardiovasculara pentru copiii cu afectiuni si malformatii congenitale ale inimii la Spitalul clinic de urgenta „Marie Schlodowska-Curie" din Bucuresti.

Societatea Medicala Romana din Marea Britanie a organizat Balul de Craciun

1 COMENTARIU

  1. ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.