The Sun a descoperit “Iadul pe pământ” lângă Cluj şi anunţă “invazia romilor” în Marea Britanie


Grupuri masive de romi din România şi Bulgaria intenţionează să se mute în Marea Britanie imediat ce restricţiile privind dreptul de a locui şi de a munci aici vor fi ridicate, după ce au fost excluşi din propriile ţări, avertizează tabloidul britanic The Sun, continuând seria reportajelor alarmiste despre intenţiile imigraţioniste din România şi Bulgaria.

La groapa de gunoi
De data asta, tabloidul şi-a trimis reporterul în România, lângă Cluj, la Pata Rât, într-o comunicate de romi din apropierea gropii de gunoi. Reporterul Graeme Culliford, care apare într-una dintre imaginile care ilustrează reportajul din The Sun, înarmat cu un bloc-notes şi un pix, este puternic impresionat de ceea ce a găsit în comunitatea de romi, afirmând că locul acela ar putea fi una dintre variantele a ceea ce s-ar putea numi “Iadul pe pământ”.

“Peste un milion de romi şi-au instalat deja tabere în ţări bogate din Vestul Europei, inclusiv în Marea Britanie şi Irlanda, dar şi mai mulţi sunt aşteptaţi să dea buzna când graniţele se vor deschide din ianuarie anul viitor”, scrie reporterul britanic. Iar redacţia adaugă:”The Sun s-a deplasat în îngheţata Transilvanie, în inima României, pentru a vedea la faţa locului cum romii sunt forţaţi să plece de către autorităţi, care îi văd ca hoţi şi cerşetori”.

mai mult la :
http://m.jurnalul.ro/stiri/externe/the-sun-a-descoperit-iadul-pe-pamant-langa-cluj-si-anunta-invazia-romilor-in-marea-britanie-636243.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.