Un englez divortat de 7 ori din cauza echipei Liverpool

Un taximetrist din Norwich, Martin Cooper, a divorţat de şapte ori până în prezent, din cauza pasiunii sale exagerate pentru formaţia de fotbal Liverpool, el dorind la un moment dat să-şi boteze copilul cu unsprezece nume, cele ale componenţilor "cormoranilor" din 1986, informează Daily Star.

"În niciun caz nu aş putea pune o căsnicie mai presus de fotbal. Liverpool este viaţa mea", a declarat Martin Cooper, în vârstă de 59 de ani. Sursa citată notează că toate femeile din viaţa lui Cooper l-au părăsit, fie după câteva luni, fie după câţiva ani, deoarece s-au simţit "trădate" de pasiunea acestuia pentru echipa de pe Anfield Road, al cărei suporter este de la vârsta de 7 ani.

Martin Cooper s-a căsătorit prima dată la 19 ani, cu Rosemary, însă mariajul "a naufragiat" repede. Au urmat Patricia, Barbara, o altă Rosemary, Carol, Davina, cu care a avut un băiat. Căsătoria cu Davina s-a destrămat după ce Martin Cooper a decis să-şi boteze copilul cu 11 nume, cele ale componenţilor echipei Liverpool din 1986. Ultima soţie a lui Cooper a fost Tina, iar taximetristul povesteşte astfel relaţia lor: "Ne-am cunoscut în septembrie, ne-am căsătorit în octombrie şi în ianuarie ne-am despărţit".

sursa : mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.