Un protocol de colaborare va fi încheiat de Inspecţia Muncii din România şi Marea Britanie

Ministrul Muncii Sulfina Barbu s-a întâlnit, la Bruxelles, cu omologul din Marea Britanie, stabilind încheierea unui protocol de colaborare între inspecţia muncii din România şi Marea Britanie pentru a combate munca la negru şi un schimb de bune practici între ANOFM şi instituţia similară britanică.

"Printre primele rezultate concrete ale acestor întâlniri pot să vă informez că am iniţiat o cooperare bună cu colegii din Marea Britanie şi deja am stabilit concret o vizită a mea la Londra la începutul lui 2012, un protocol de colaborare între inspecţia muncii din România şi Marea Britanie pentru a combate munca la negru şi un schimb de bune practici între ANOFM şi instituţia similară britanică", a declarat Sulfina Barbu, conform unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Sulfina Barbu s-a întâlnit, de asemenea, cu miniştrii Muncii din Austria şi Danemarca.

Ea a spus că a obţinut rezultate încurajatoare şi din întâlnirea cu ministrul austriac al Muncii, "elementul concret pe termen scurt fiind faptul că, în curând, vom colabora cu experţii din Austria pentru accesarea fondurilor din FEAG pentru lucrătorii disponibilizaţi de la Jucu".

În ceea ce priveşte întâlnirea cu ministrul danez al Muncii, Sulfina Barbu a explicat că aceasta a reprezentat o oportunitate pentru "o primă discuţie de principiu referitoare la priorităţile viitoarei preşedinţii daneze".

Sulfina Barbu a mai spus că atmosfera de lucru de la Bruxelles, unde participă la Consiliul Ocupare, Politică Socială, Sănătate şi Afacerile Consumatorilor (EPSCO) a fost dominată de preocuparea intensă pentru crearea de locuri de muncă şi combaterea şomajului în rândul tinerilor.

….  

Un protocol de colaborare va fi încheiat de Inspecţia Muncii din

1 COMENTARIU

  1. Some time before, I needed to buy a house for my corporation but I did not have enough cash and could not buy something. Thank heaven my mother suggested to try to get the credit loans from reliable creditors. Thus, I did that and was happy with my collateral loan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.