Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru că şi-a ucis un compatriot

Gheorghe Badea, agricultorul român în vârstă de 55 de ani care şi-a înjunghiat prietenul de 15 de ori, în piept şi în spate, în a doua zi de Crăciun (26 decembrie), în 2010, a fost condamnat miercuri la închisoare pe viaţă, de către un tribunal britanic.

Badea lucra la o fermă când l-a ucis pe compatriotul său, Tasin Sugaip, în vârstă de 45 de ani. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-o zonă de marginea localităţii Bathcmere, în apropiere de Chichester din comitatul Sussex, pe locul unei foste pepiniere de plante. 

Sugaip era căsătorit şi avea o fiică. El venise în vizită la vechiul lui prieten, Badea, pentru a petrece sărbătorile împreună şi, eventual, pentru a căuta de lucru, să mai câştige nişte bani pentru familia lui, scrie BBC în ediţia online. Sugaip a locuit un timp cu Badea, înainte de a fi angajat ca vânzător de kebab în localitatea Bognor Regis (West Sussex).

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/un-roman-a-fost-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-in-marea-britanie-pentru-ca-si-a-ucis-un-compatriot_80990.html#ixzz2U9ChUiIO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.