Video. Parlamentarul britanic i-a invitat la o cafea, pe aeroport, pe românii care au sosit pe aeroport

Parlamentarul britanic laburist Keith Vaz i-a întâmpinat, în 1 ianuarie, „cu căldură” pe românii și bulgarii care au sosit pe aeroportul Luton din Londra, înainte de a cere organizarea unui referendum privind dreptul la liberă circulație în Uniunea Europeană, scrie, sarcastic cotidianul Daily Mail în ediția sa online.

Politicianul britanic este influentul președinte al comisiei pentru afaceri interne și a declarat că poporul britanic trebuie să decidă dacă regulile ce prevăd libera circulație și migrație a cetățenilor din statele Uniunii Europene ar trebui sau nu schimbate.

Comentariile lui au venit într-un moment în care „imigranții din două din cele mai sărace țări ale Europei, România și Bulgaria”, au primit drept de muncă oriunde în UE.

Parlamentarul britanic i-a invitat la o cafea, pe aeroport, pe unii dintre românii care au sosit pe aeroport, pentru a sta de vorbă cu ei și pentru a afla „de ce au venit în Marea Britanie”.

Românul Victor Spirescu le-a spus oficialilor britanici că a venit să lucreze cinstit și să trimită bani acasă, nu a venit să fure sau să cerșească, iar după ce va munci și va strânge banii respectivi, se va întoarce în țara sa natală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.