Violatorul din Zărneşti a atacat şi în Marea Britanie

Romanian immigrant who raped a woman three months after arriving in Britain was allowed to enter the country despite conviction for similar attack in his homeland


„Un imigrant român care a violat o femeie la trei luni după ce a ajuns în Marea Britanie i-a fost permis să intre în regat în ciuda faptului că avea condamnări pentru fapte similare în ţara natală”.

Acesta este titlul unui articol publicat de cotidianul Britanic DailyMail pe 29 august. Violatorul este un tânăr în vârstă de 20 de ani din Zărneşti. Acesta a fost condamnat săptămâna trecută la 15 ani de închisoare pentru viol deosebit de grav. 

Potrivit anchetatorilor britanici, tânărul zărneştean a intrat în casa unei femei (24 de ani) pe care a bătut-o, iar apoi a violat-o.  Fapta s-a petrecut pe 1 februarie 2013. Potrivit presei britanice, zărneşteanul George-Josif Blaj a declarat în timpul procesului că nu-şi mai aminteşte faptele, deoarece era beat şi drogat.  Victima a fost atât de şocată de momentele prin care a trecut încât a decis să se mute din Regatul Unit şi a le-a spus apropiaţilor că nu se mai simte în siguranţă în Marea Britanie.  Tot presa englezească subliniază faptul că violatorul din Zărneşti a mai fost condamnat în România pentru viol, care s-a consumat în oraşul natal şi pentru trei furturi fiind cunoscut ca şi consumator de droguri.

Violatorul din Zărneşti a atacat şi în Marea Britanie

 

A convicted Romanian rapist brutally attacked a young woman in her own home within weeks of  arriving in Britain.

George-Josif Blaj, 20, fled to the UK after judges released him three years into a prison sentence for a horrific rape and three robberies in his home country.

Less than three months after arriving in Britain, he broke into the woman’s home in the early hours and throttled her until she was unconscious.

When she awoke, she begged him to take her money but he refused, flashing a knife at her, battering her with a spade and subjecting her to a violent rape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.