Panica in Marea Britanie: Soferii se inghesuie sa cumpere benzina

Soferii din Marea Britanie stau la cozi interminabile pentru a face plinul masinii si pentru a-si umple cu benzina canistrele, cuprinsi de panica in fata unei eventuale greve a soferilor de pe tirurile ce transporta combustibil.

Incercarea guvernului de la Londra de a calma oamenii, cerandu-le sa nu se panicheze si sa se repeada la prima benzinarie,a avut rezultatul opus, joi, relateaza Guardian.

Ministrii au cerut in repetate randuri populatiei sa aiba grija sa aiba rezervorul masinii plin, in eventualitatea ca soferii de tirurile ce transporta combustibil isi pun in practica amenintarile si intra in greva. Insa apelurile la calm nu au facut decat sa starneasca panica, iar soferii s-au repezit la primele benzinarii intalnite in drum, pentru a-si face rezerve.

La un magazin s-a raportat o crestere de 500% a canistrelor de benzina, semn clar al panicii ce i-a cuprins pe britanici. O companie care reprezinta 5.000 de benzinarii din Marea Britanie a anuntat ca vanzarile de benzina au crescut cu 81% comparativ cu ziua de miercuri, iar cele de motorina cu 43%.
… 

Panica in Marea Britanie: Soferii se inghesuie sa cumpere benzina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.