VIS-ul lui Puric la Londra la Cadogan Hall. DREAM with Dan Puric A one man show

VIS/DREAM este un one man show care combină pantomima, actoria, dansul și mai ales tăcerile și pune în lumină talentul extraordinar al actorului, crezul lui artistic și sensibilitatea sa deosebită.

În VIS, corpul lui Dan Puric spune o poveste, o întreagă colecție de povești, ca în 1001 de nopți. Spectacolul VIS/DREAM a călătorit în toată lumea, având reprezentații la Berlin, Oslo, Chicago, Tel Aviv, Belfast, Zurich, Damasc și ajunge în sfârșit și la Londra.

Incomparabil, inimitabil, irezistibil – trei atribute care-l caracterizează pe Dan Puric. Cu umorul său, Dan Puric se apropie şi ne aminteşte de Charlie Chaplin. Cu arta sa de a improviza, Dan Puric reuşeşte de fiecare dată să prezinte alt spectacol. (Theaterbrett, Viena).

400x300.fitandcrop

Totul explodează la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trăi, viziunea poetică, talentul său de actor, de regizor, de coregraf… Creaţiile lui constituie chintesenţa paradoxurilor şi incoerenţelor naturii umane. (Le Figaro, Paris)

Dan Puric este un dansator debordant de step şi un pantomim. Astfel el reuşeşte, de unul singur, să pună pe picioare un program care entuziasmează publicul. (Nordwest Zeitung, Germania)
Când: 15 mai, ora 17.00
Unde: Cadogan Hall
Bilete: £37, £30, £27, £20 + £booking fee

http://www.cadoganhall.com/…/dream-vis-with-dan-puric-1605…/

https://www.facebook.com/PovestiSpuseNRomaneste/

Olivian Breda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.