Wizz Air lansează zboruri pe ruta Sibiu –Londra din iunie

0
10157

Compania aeriană low-cost Wizz Air va începe să opereze zboruri pe o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton din 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână. Cursa către Londra va fi operată seara, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 în timpul verii, iar în toamnă, va deveni o cursă de după-amiază, cu plecare la ora 12.50. Sibiu este al şaptelea aeroport Wizz Air din România.

Tariful biletelor va începe de 179 de lei pe zbor.

”Oferim acum peste 70 de rute clienţilor din România dar şi vizitatorilor”, a spus  György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Compania low-cost a transport anul trecut din şi înspre România 3,2 milioane de pasageri, potrivit oficialilor operatorului aerian.

„Aeroportul Internaţional Sibiu reprezintă o poartă importantă care face legătura dintre judeţul Sibiu, sudul Transilvaniei şi lumea întreagă. (…) Este unul dintre cele mai importante puncte ale strategiei de dezvoltare economico – socială a judeţului nostru”, a spus Ioan Cindrea, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel internaţional, în creştere cu 12%, iar ggradul mediu de ocupare a fost de 85%.

mai mult la : 

Wizz Air lansează zboruri pe ruta Sibiu –Londra din iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.