Românii vor putea circula fără nici o restricţie în Marea Britanie

Îngrijorat de zvonurile potrivit cărora guvernul de la Londra intenţionează să reintroducă vizele pentru cetăţenii români preşedintele comisiei parlamentare pentru românii din străinătate, William Brînză, l-a invitat pe ambasadorul Marii Britanii la Parlament pentru a clarifica această situaţie.

Diplomatul a dat aigurări că guvernul său nu a luat în discuţie această problemă şi nu are în vedere să îngrădească accesul ceţăţenilor români în Marea Britanie.

În plus ambasadorul a explicat faptul că o comisie special înfiinţată în Marea Britanie analizează oportunitatea eliminării restricţiilor de pe piaţa muncii pentru cetăţenii români înainte de sfârşitul lui 2013. În luarea deciziei se va ţine cont de dinamica creşterii numărului de cetăţeni străini în Marea Britanie, fapt care ar putea duce la creşterea şomajului.

Citiţi mai mult: Românii vor putea circula fără nici o restricţie în Marea Britanie – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Romnii-vor-putea-circula-fr-nici-o-restricie-n-Marea-Britanie-1005433.html#ixzz29FwAyls0
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here