Au dormit in masina, cu 10 lire in buzunar, dar acum sunt patroni. Povestea romanilor care au descoperit succesul la Londra

ROMANIA DIN REGATUL UNIT ep. 13. Au mai putin de 30 de ani si cate trei companii pentru care lucreaza de dimineata pana noaptea tarziu. Pun deoparte cateva mii de euro lunar si spera sa ajunga la nivelul la care sa se agite mai putin.

Campania „Romania din Regatul Unit” va arata cate sacrificii fac tinerii plecati la Londra pentru a reusi. Toti spun ca in Marea Britanie au gasit oportunitati de bussiness inexistente acasa.

„Am dormit in masina, in parcarea unui hipermarket, cu 10 lire in buzunar, din care de 5 am pus benzina, ca sa ne incalzim noaptea!” – este povestea a doi tineri – Oana si Florin – care s-au cunoscut la Londra si au facut eforturi greu de inchipuit pana sa obtina primii bani din afacerile mult visate. Ea a facut master in Litere, el e specialist in web-design si impreuna detin mai multe firme unde angajeaza numai romani. Asta pentru ca stiu ca au facut si fac aceleasi sacrificii ca ei. Vorbim despre copii cu studii, care inainte sa lucreze intr-un birou au spalat masini sau au cantat prin baruri.

http://stirileprotv.ro/campanii/romania-din-regatul-unit/au-dormit-in-masina-cu-10-lire-in-buzunar-si-au-ajuns-patroni-de-firme-povestea-de-succes-a-unor-tineri-romani-la-londra.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.