O avocata romanca face cariera in elita justitiei britanice. Ce a descoperit dupa ce a avut printre clienti infractori romani

ROMANIA DIN REGATUL UNIT, EP 3: Tabloidele britanice au umplut pagini intregi cu articole in care ne-au numit infractori, sarlatani sau paraziti care vaneaza ajutoare sociale.

Putine publicatii vad, insa, partea cu adevarat pretioasa a comunitatii romanesti din Marea Britanie. Tocmai de aceea, campania „Romania din Regatul Unit” continua cu oameni pasionati de munca lor, specialisti pe care ii recomanda cariera si aprecierile celor din jur.

61663679.jpg

Avem in elita londoneza multi romani admirati si pretuiti pentru ceea ce fac. Sunt integrati perfect in sistem si isi asuma sa infrunte prejudecatile, pentru ca sunt foarte buni.

Si-a dedicat anii de facultate studiului, iar acum se lupta ca un leu in instantele de judecata, intr-o lume a barbatilor. O romanca face cariera in elita justitiei britanice, unde poarta cu mandrie roba si peruca.

Isi face meseria impecabil si este singurul avocat roman acceptat sa pledeze in Regatul Unit. Acum invata sa devina primul judecator roman la Londra si vorbeste o engleza impecabila. Se scuza, pentru ca in ultimul timp chiar a inceput sa amestece cuvintele in limba romana, dar spune ca nu va uita niciodata locurile in care s-a nascut.

http://stirileprotv.ro/campanii/romania-din-regatul-unit/o-romanca-face-cariera-in-elita-justitiei-britanice-flavia-kanyon-am-o-reputatie-foarte-buna-eu-castig-cazuri-mari.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.