Gangster Mansion: The four-bed home with views over the Black Sea built by Romanian crime boss who burgled 500 British homes.

Poliţiştii cred că infractorii români sunt vinovaţi de 500 de jafuri din locuinţele britanicilor. Bunurile furate erau aduse şi valorificate în România, iar cu banii, capul grupării şi-a cumpărat case şi apartamente de lux.

„Conacul Gangsterilor”, aşa îşi intitulează jurnaliştii de la Daily Mail articolul referitor la banda de români condusă de Cătălin Zaharia şi Florina Spiru, ambii originari din Constanţa, scrie Adevărul.ro, citat de G4 Media.

Jurnaliştii au venit în România, la malul mării, pentru a merge pe urmele banilor proveniţi din aproximativ 500 de furturi din locuinţele unor familii care trăiesc în patru regiuni din Marea Britanie. „Acesta este conacul plătit de suferinţa a până la 500 de familii britanice jefuite de o bandă nemiloasă românească.

Conducătorul Cătălin Zaharia (30 de ani) şi soţia sa Florina Spiru (28 de ani), care au fost închişi săptămâna aceasta împreună cu alţi trei complici, au construit o casă cu patru dormitoare de 150.000 lire sterline, într-un resort la Marea Neagră, în timp ce jefuiau milioane din bunuri furate”, scrie Daily Mail.

mai mult la  newsweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.