Daily Mail : Românii îmbogatiti de ajutoarele sociale din Marea Britanie după Brexit „Ramînem în UK”

Românii din Marea Britanie care s-au îmbogăţit în Regatul Unit nu se tem de Brexit. Dupa Brexit, tabloidul Daily Mail, care a sustinut tabara „Leave”, scrie din nou despre imigrantii romani care si-au construit vile in tara cu banii castigati in Regatul Unit.

Tabloidul britanic Daily Mail care a scris in repetate randuri despre romii care si-au construit, in Romania, case de sute de mii de euro din ajutoare sociale incasate fraudulos in Regatul Unit, sustine ca acestia nu vor sa plece din Marea Britanie dupa Brexit. „Migrantii romani care si-au construit vile in Romania gratie apartenentei Marii Britanii la UE au promis ca vor ramane in Regat in ciuda BREXITULUI deoarece britanicii nu vor sa lucreze in fabrici sau sa serveasca kebab” scrie tabloidul Daily Mail care si-a indemnat cititorii sa voteze pentru iesirea Marii Britanii din UE.

Romanians who built mansions back home vow to STAY in UK after Brexit

Romanian migrants who built mansions in their homeland thanks to Britain’s membership of the EU have vowed to stay in the UK despite Brexit – because British people ‘don’t want to serve kebabs or work in factories’.

Many living in London and the rest of the UK have profited from Europe’s free movement of people, setting up businesses then sending money home.

Today Romanian Isac ‘Magnet’ Dumitru, whose family mansion is in Tanderei, where many of the houses are said to be built on British benefits, told MailOnline: ‘I am going to stay in the UK whatever happens following this Brexit vote and so are my family.’

Jurnalistii de la Daily Mail au stat de vorba cu Isac „Magnet” Dumitru din Tanderei, „unde multe dintre case ar fi fost construite cu ajutoare sociale din Marea Britanie”. „Eu si familia mea vom ramane in Marea Britanie orice se va intampla dupa Brexit. Cei anti UE au spus ca vor oprirea imigrantilor, insa cine ar mai lucra in fast fooduri, cafenele si fabrici? Nu ar mai fi oameni pentru joburile refuzate de britanici”, a spus acesta. In urma cu trei luni, Daily Mail a scris despre cazul unui roman care ar fi incasat ilegal 114.000 de lire sterline, bani pe care i-ar fi cheltuit pe masini sport, ATV-uri si o casa cu 9 dormitoare, in Romania.

35F1C46400000578-3673217-image-a-1_1467701941436

Tabloidul britanic publica imagini cu Isac, fratele sau Yanis si tatal lor Gheorghe precizand ca familia cu peste 10 membri se afla de peste 12 ani in Marea Britanie de unde a trimis regulat bani in tara. „Gheorghe nu stia sa citeasca sau sa scrie inainte sa vina in Marea Britanie, in Romania era angajat la salubritate, acum are Rolex de aur si castiga 7,5 lire pe ora” scrie Daily Mail, conform ProTV.

mai mult la : /www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.