David Cameron: Marea Britanie NU trebuie sa ramana „cu orice pret” in Uniunea Europeana

Marea Britanie nu trebuie sa ramana cu „orice pret” in cadrul Uniunii Europene, afirma premierul David Cameron, criticat dur de liderul laburist, Ed Miliband, pentru planul de organizare a unui referendum privind apartenenta tarii la Blocul comunitar.

DSC03225

„Viitorul Marii Britanii in Europa este important si nu functioneaza in mod corespunzator pentru noi in acest moment, de aceea trebuie sa facem unele schimbari”, a declarat Cameron, conform Reuters.

„Daca stau pur si simplu aici si spun ca vom ramane in Europa cu orice pret, nu cred ca acest plan va functiona„, a adaugat Cameron.

Premierul conservator a facut aceste declaratii in contextul in care liderul laburist, Ed Miliband, a criticat planul de organizare a unui referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, argumentand ca initiativa afecteaza increderea investitorilor straini.

Pentru atenuarea ascensiunii formatiunii nationaliste Partidul Independentei Marii Britanii (UKIP), David Cameron a anuntat recent ca doreste limitarea imigratiei provenind din alte state membre UE. In replica, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a avertizat ca o iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana a devenit „posibila”.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/david-cameron-marea-britanie-nu-trebuie-sa-ramana-cu-orice-pret-in-uniunea-europeana.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.