EasyJet revine. Va opera pe ruta Bucureşti – Londra Gatwick

Compania aeriană EasyJet va opera, începând cu data de 17 octombrie 2013, zboruri pe ruta Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Londra Gatwick, potrivit datelor furnizate de companie.

Bucureşti devine astfel cel mai un nou punct al extinsei reţele de destinaţii easyJet din întreaga Europă. easyJet va opera pe ruta Bucureşti – Londra Gatwick pe tot parcursul anului, cu o aeronavă Airbus A319, cu o frecvenţă de patru curse săptămânale, în zilele de luni, joi, vineri şi duminică, la tarife începând de la 44,25 euro/zbor, cu toate taxele incluse.

‘easyJet este încântată să lanseze acest nou serviciu între Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Londra Gatwick. România devine cea de-a 34-a ţară din portofoliul nostru de peste 630 de destinaţii de agrement şi de afaceri, deservite de peste 130 de aeroporturi din Europa. Ne aşteptăm să transportăm un număr de 50.000 de pasageri în primul an de operare’, a spus Paul Simmons, director easyJet pentru Marea Britanie.

mai mult la : http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/una-dintre-cele-mai-mari-companii-low-cost-revine-in-romania-cu-preturi-mai-mici-ca-la-wizz-air.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.