Operatiile de marire a sanilor la mare cautare in Anglia

O cercetare realizata de Mybreast.org releva faptul ca majoritatea femeilor din Marea Britanie apeleaza la operatii estetice de marire a sanilor din propria dorinta de a arata mai bine pentru ele si nu pentru a impresiona barbatii.

Daca pana acum scopul femeilor era acela de a fi mai atragatoare pentru ei, in prezent, doamnele si domnisoarele doresc sa-si faca asemenea operatii pentru a castiga mai multa incredere in sine. Potrivit NewsIn, 78% dintre femeile care apeleaza la aceste servicii doresc sa le creasca dimensiunea cupelor cu doar un numar sau doua, pentru a fi mai sigure pe ele, in timp ce 13% au afirmat ca marirea sanilor le face sa se simta mai feminine si mai atragatoare.

Cei mai importanti factori de care tin cont femeile din Anglia este tipul si calitatea implanturilor. Un rol primordial il are reputatia chirurgului estetician. Cercetarea a mai dezvaluit faptul ca acest tip de operatie este cel mai des intalnit la britanice si ca putine dintre ele apeleaza la alte operatii chirurgicale cum ar fi liposuctia sau corectarea nasului.
sursa : Romantica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.