FĂCUTĂ PRAF DE BRITANICI. Monica Gabor, într-un scandal de pomină peste hotare. A luat acasă un orfan, însă l-a returnat după o noapte pe motiv că a ţinut-o trează

Potrivit Dailymail.co.uk, Monica Gabor, fostă Columbeanu, a vrut să adopte un băieţel de trei ani, însă l-a „returnat” orfelinatului după doar o noapte.

Stefan Cristofor, un om de afaceri din Bucureşti care conduce o reţea de caritate pentru a ajuta copiii orfani, a declarat pentru tabloidul britanic că el a fost cel care a aranjat că Monica să-l întâlnească pe Alex Gabriel, de trei ani, de la casa de copii.

Mihaela, fiica afaceristului, a spus că „Monica a vrut să petreacă un weekend cu băieţelul pe care urma  doptat, însă l-a adus înapoi pe motiv că nu a reuşit să se adapteze situaţiei. Seara, copilul când a fost pus în pat a început să plângă şi a ţinut-o trează toată noaptea, acesta fiind motivul pentru care l-a şi adus înapoi.Problema adopţiei a fost pur şi simplu anulată”

Monica Gabor este bună prietenă cu Paris Hilton, care i-a fost alături la deschiderea unui magazin în mai, în Shanghai.

http://www.evz.ro/monica-gabor-facuta-praf-de-straini-a-adoptat-un-copil-orfan-insa-l-a-abandonat-dupa-o-noapte-m-a-tinut-treaza.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.