Hotii romani care au “transformat” 5 lire in 300 printr-o schema simpla. Furtul de la bancomat, surprins de camere

Camerele de supraveghere instalate in dreptul unui bancomat au surprins momentul in care doi romani i-au furat 300 de lire unei femei, facand-o sa creada ca i-au cazut 5 lire pe podea.

Potrivit Daily Mail, Wendy Cleasby, de 53 de ani, a fost inselata de doi romani, pe cand aceasta isi scotea niste bani de la un bancomat din Middlesbrough (Anglia).

Femeia sustine ca Florian Constantin Serban, de 28 de ani, si Constantin Radu Serban, de 22 de ani, pareau “politicosi si draguti” in momentul in care s-au apropiat de ea si au atentionat-o ca i-ar fi scapat o bancnota de cinci lire pe jos. Intentia lor era de fapt sa o jefuiasca.

Am introdus codul pin si am selectat optiunea pentru retragerea banilor. Exact in cel moment barbatul mi-a spus ca am scapat o bancnota pe jos. I-am spus ca nu este a mea dar mi-a raspuns ca a observat cand mi-a cazut. M-am aplecat sa o iau si cand m-am ridicat am asteptat sa imi retrag banii din aparat, numai ca acestia nu mai apareau”, spune femeia.

Pe ecran mesajul era ca tranzactia a fost finalizata si mi s-a inapoiat cardul. Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ce s-a intamplat, dar apoi am realizat ca un alt barbat mi-a luat banii in momentul in care m-am aplecat. A fost o escrocherie perfect sincronizata. Au stiut exact ce fac si cred ca au repetat de sute de ori inainte. Totul s-a terminat in cateva secunde”, adauga victima.

Femeia i-a spus unui angajat ce s-a intamplat si acesta a verificat camerele de supraveghere din banca, inainte de a chema politia.

Am fost complet uimita si socata, pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Am ales sa folosesc un bancomat din interiorul bancii tocmai pentru ca m-am gandit ca e mai sigur. Barbatul a fost foarte politicos cand a vorbit cu mine, si nu m-a facut nicio clipa sa banuiesc ceva”, spune doamna Cleasby.

Cei doi au fost arestati dupa ce au fost recunoscuti de pe imaginile camerelor de supraveghere, si-au recunoscut fapta si au primit o pedeapsa de 16 saptamani in inchisoare, plus achitarea unor despagubiri de 150 de lire, fiecare.

sursa : http://stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.