Marea Britanie respinge cererea de viză a fiului lui Osama ben Laden

Marea Britanie respinge cererea de viză a fiului lui Osama ben Laden (Imagine: www.timesonline.co.uk)Autorităţile britanice au respins cererea de viză pentru Marea Britanie depusă de fiul lui Osama ben Laden, Omar, din cauza temerilor legate de faptul că prezenţa sa ar putea genera îngrijorări publice considerabile, relatează The Times, în ediţia electronică.

Oficialii britanici i-au spus lui Omar Osama ben Laden că există dovezi potrivit cărora acesta este în continuare loial tatălui său, considerat vinovat pentru moartea a 52 de persoane nevinovate, în urma atacurilor cu bombă de la 7 iulie 2005, asupra reţelei londoneze de transport în comun.

Fiul lui ben Laden, în vârstă de 27 de ani, va ataca în apel refuzul autorităţilor britanice de a-i oferi viză, susţinând că nu este corect ca accesul său pe teritoriul Marii Britanii să fie interzis din cauza tatălui său şi a relatărilor din presă referitoare la convingerile sale. El vrea să trăiască alături de soţia sa, originară din Marea Britanie, Zaina Alsabah ben Laden, în vârstă de 52 de ani, cunoscută drept Jane Felix-Browne. Cei doi s-au căsătorit în Arabia Saudită, anul trecut, şi locuiesc în Egipt până când procedurile privind cererea de viză a fiului lui ben Laden vor fi finalizate…. Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.