Acasă Stiri Michelle Obama a încălcat protocolul şi a îmbrăţişat-o pe regina Marii Britanii

Michelle Obama a încălcat protocolul şi a îmbrăţişat-o pe regina Marii Britanii

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a ţinut să arate că protocolul nu este mai presus de înţelegerea dintre două femei de primă clasă. Cu toate că nu este permis de protocolul casei regale din Marea Britanie, Michelle a pus mâna pe umărul reginei Elisabeta a II-a cu multă tandreţe. Fără a se arăta ofensată de gest, regina a făcut acelaşi lucru.

Foto (1)

Gestul extraordinar al celor două doamne mergând umăr la umăr a avut loc în timpul primei vizite pe care preşedintele Barack Obama a efectuat-o în Marea Britanie.

Regina a apreciat înălţimea Primei Doamne a Statelor Unite şi a pus mâna în jurul lui Michelle. Soţia lui Obama nu a fost deloc intimidată, punând mâna în jurul umerilor reginei. Cele două au plecat îmbrăţişate, părând două vechi prietene şi discutând despre pantofii pe care îi purtau. 

Toţi cei prezenţi au fost uimiţi de această imagine relaxată: în 57 de ani regina nu a făcut niciodată un asemenea gest şi este o încălcare a protocolului ca cineva să o atingă…. Michelle Obama a încălcat protocolul şi a îmbrăţişat-o pe regina Marii Britanii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here