Nepoata Prinţesei Diana, cea mai dorită englezoaică

Părul ei blond şi zâmbetul cuceritor amintesc de imaginea Prinţesei Diana. Lady Kitty Spencer, nepoata celei care în urmă cu zece ani s-a stins din viaţă într-un accident tragic, păşeşte încet, încet spre culmile celebrităţii.

Cu o avere de 100 de milioane de lire sterline şi un aer distins, tânăra în vârstă de 17 ani a fost aleasă de curând pe prima poziţie a topului Tatler, care are în vedere cele mai dorite femei din Marea Britanie. Chiar şi în condiţţile în care îşi petrece timpul mai mult prin Cape Town, a aflat Mail on Sunday.

Dive de top ale Angliei au fost obligate să înghită în sec. Supermodele, actriţe, cântăreţe mult mai cunoscute decât nepoata Prinţesei Diana au acceptat înfrângerea. În timpul în care vedetele se chinuie să câştige popularitate şi se afişează la fiecare eveniment monden, Lady Kitty Spencer a aterizat în fruntea topului după o singură apariţie, la serviciul de comemorare din septembrie al Prinţesei Inimilor.

Tânăra a crescut în Africa de Sud, alături de mama sa, Victoria Lockwood, fost model şi prima soţia a lui Earl Spencer. Părinţii ei au încercat pe cât posibil să o ţină departe de lumina reflectoarelor. Frumuseţea sa nu a putut însă trece neobservată. „Este o nebunie. Kitty a fost etuziasmată când a primit inviţaţia la petrecerea Tatler. Din păcate nu va putea merge pentru că suntem în mijlocul examenelor. Este foarte dezamăgită”, a povestit o prietenă a tinerei. Portivit spuselor unui alt apropiat, nu este decât o chestiune de timp până ce Kitty se va muta în Anglia. Nepoata Prinţesei Diana plănuieşe ca anul viitor să înlocuiască Africa. Îi este dor de tatăl ei şi vrea să studieze pe pâmânt englezesc.

Pe locul doi în topul Tatler se află surorile Isabella şi Gabriella Calthorpe, cunoscute mai mult ca Bella (actriţa) şi Bumpy (modelul). Sienna Miller în schimb, s-a mulţumit doar cu poziţia a treia.
sursa : Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.