Mai multe publicații și site-uri din Marea Britanie au publicat materiale de presă despre „haosul” creat de autoritățile române la votul din diaspora, la alegerile din 26 mai.

Alegeri în Liverpool
Alegeri în Liverpool

Scene dramatice au fost filmate, duminică seara, în Birmingham, scrie publicația Birmingham Live. care prezintă mai multe videoclipuri sugestive cu cozile uriașe de români.

„Acestea sunt scenele haotice în care mii de români stau la coadă la o mică secție de votare din Birmingham. O mulțime uriașă s-a strâns de jur împrejurul Asociației Grecești și Cipriote din Midlands, în Erdington, oameni care așteptau ore în șir să se exprime în alegerile europene din acest an. Un martor șocat, Chrisso Elia, a spus: „N-am văzut niciodată o asemenea participare. Mii de români au venit să voteze pentru alegeri. „Coada de așteptare nu este doar în afara secției de votare, ci în jurul parcului”, a scris publicația citată.

Dar, îngrijorător, ritmul de vot este de doar 120 de oameni pe oră și mulți se tem că unele voturi nu vor fi luate în calcul, mai spun jurnaliștii britanici.

mai mult la :  realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.