Peste 90% dintre furturile din bancomatele britanice sunt comise de romani – oficiali britanici


Peste 90% din furturile de la bancomatele din Marea Britanie sunt atribuite grupurilor infractionale formate din romani, afirma oficiali de rang inalt din cadrul politiei britanice, afirmand ca valoarea fraudelor este de 35 de milioane de lire (41 de milioane de euro), scrie
Daily Mail, citat de Mediafax.

Intr-un telefon confiscat in cadrul anchetei privind o retea specializata in clonare de carduri bancare, politia britanica a descoperit imagini cu un copil roman care se juca cu bancnote de 20 de lire sterline.

Conform sefului departamentului de politie care se ocupa de acest caz, gruparile specializate in furturi din bancomate, formate in principal din romani, au sustras 35 de milioane de lire (41 de milioane de euro) de la clienti britanici in cursul anului trecut.

Potrivit detectivilor britanici, aproape toti infractorii specializati in furturi din bancomate au legaturi cu orasul Bacau.

"Majoritatea romanilor arestati in ultimele 12 luni sunt din Bacau sau au legaturi cu aceasta zona din Romania", a spus un oficial de rang inalt din cadrul politiei britanice.

… 

Peste 90% dintre furturile din bancomatele britanice sunt comise de romani – oficiali britanici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.