Prinţul William şi Kate Middleton, soţ şi soţie: S-au sărutat pe balconul Palatului Buckingham

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra. Peste 1.900 de invitaţi au luat parte la emoţionantul moment în care cei doi şi-au rostit jurămintele. Somptoasa căsătorie a lui Kate Middleton cu prinţul William a avut loc la 30 de ani de la nunta prinţului Charles şi a prinţesei Diana.

Update 15.40 – Prinţul William şi Kate Middleton s-au sărutat pentru prima oară în ipostaza de soţ şi soţie, pe balconul Palatului Buckingham. Emoţionantul moment a avut loc sub privirile unui număr impresionant de oameni.

Momentul sărutului va fi urmat de un dineu cu 650 de invitaţi, care va dura până la mijlocul după-amiezei. Seara, va avea loc o recepţie oficială cu 300 de invitaţi, dar şi un bal.

http://www.antena3.ro/life-show/nunta-regala/printul-william-si-kate-middleton-sot-si-sotie-s-au-sarutat-pe-balconul-palatului-buckingham-123944.html

1 COMENTARIU

  1. A fost o nunta superba, cum rar mai vezi. Totul a fost perfect. Si cel mai mult m-a impresionat poporul, cat de multi au iesit in strada pentru a celebra aceasta zi si cat de linistiti si organizati erau cand mergeau in coloana, toata lumea isi respecta locul. Asta da civilizatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.