Români fără adăpost, într-o vilă de milioane de lire în Londra, lângă locuinţa lui Lakshmi Mittal

Un grup de muncitori, din România şi Franţa, au ocupat o proprietate de trei milioane de lire sterline pe una dintre cele mai scumpe străzi din Marea Britanie şi au ca vecini membri ai unor familii regale şi miliardari, relatează presa britanică. Cei trei bărbaţi susţin că au o înţelegere cu proprietarul să aibă grijă de imobil în lipsa acestuia.

Casa părăsită se află pe Bishops Avenue în Hampstead, nordul Londrei, iar cei trei locuiesc acolo de două luni.

În apropiere se află vila de 40 de milioane de lire sterline a celui mai bogat om din marea Britanie, Lakshmi Mittal, numită Palatul de vară, iar pe aceeaşi stradă locuiesc membri ai familiilor regale ale Arabiei Saudite sau regatului Brunei.

Bărbaţii spun că au reparat acoperişul, au tras cablu electric şi apă în vila cu trei etaje şi opt dormitoare. Camerele sunt complet goale, în afară de trei paturi şi un laptopt aşezat pe podea.

Ei spun că lucrează în construcţii şi grădinărit şi că au reparat casa în timpul liber. Cătălin, de 34 de ani, spune: "Suntem oameni normali, mergem la lucru. Unul dintre colegii mei repară viori. Ne înţelegem bine cu vecinii. De când am venit am curăţat în continuu".

Cătălin povesteşte că uneori dau petreceri, fac grătare duminicile.

Cu toate că locuinţa este într-o stare foarte proastă, ea valorează în continuare milioane de lire sterline, graţie amplasării. Casa a fost găsită de Călin Ciufudean, 32 de ani, care are o societate, Prep Ltd, ce oferă servicii de îngrijire a proprietăţilor pe durata în care proprietarii nu sunt acasă. El declară că proprietarii vilei ştiu că bărbaţii locuiesc în casa respectivă. "Să ţii o proprietate ca aceasta goală ar fi păcat", spune el…. http://www.adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.