Romanii isi cauta tot mai rar un loc de munca in Marea Britanie

Numarul romanilor care aplica pentru un permis de munca in Marea Britanie este in scadere, potrivit celui mai recent raport Controlul Imigratiei: Sumarul Statistic Trimestrial, United Kingdom pe aprilie – iunie 2009. Singurul sector unde romanii vin in numar tot mai mare in Marea Britanie este agricultura. In schimb, fata de 2007, numarul permiselor de munca acordate romanilor in regim de accession worker card a scazut la jumatate.

Cetatenii A2 – romanii si bulgarii – sunt singurii membri UE care trebuie sa obtina un permis de munca in Marea Britanie pentru a lucra in legalitate, potrivit legii Regulation Accession 2006 (Regulamentul pentru Acces). Romanii si bulgarii cu acces restrictionat pe piata muncii, cei scutiti de restrictiile autorizatiei de munca si famiile romanilor si bulgarilor detinatori de permis de munca sunt indemnati de legea britanica in vigoare sa obtina un certificat de inregistrare de la autoritati.

Potrivit raportului Controlul Imigratiei: Sumarul Statistic Trimestrial, United Kingdom pe trimestrul al doilea al anului in curs, numarul permiselor de munca in regimul ‘accession worker card" – eliberat in cazul celor cu un loc sau oferta de munca in Marea Britanie – a scazut in cazul tarilor A2 cu 43%, numarand 580 de cereri. Dintre acestea, au fost aprobate 425, cu 36% mai putin fata de anul precedent, cand se autorizau 665 de permise din 1.025 de cereri.

In ceea ce priveste certificatele de inregistrare, numarul acestora a fost de 5.725 in al doilea trimestru al anului, cu cinci puncte procentuale mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2008. Peste jumatate dintre acestea au fost aprobate – 3.830, cu 10% mai putin decat in T2 al anului precedent.
….
Romanii isi cauta tot mai rar un loc de munca in Marea Britanie

 

1 COMENTARIU

  1. Cauta tot mai rar un loc de munca pentru ca sunt niste nemernici care nu stiu decat sa fure si sa insele.

    “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile.Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon

    Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

    jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
    ziarulprofit.ro/archives/14988

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.