Romii expulzaţi din Londra au ajuns la Bucureşti, însă vor să se întoarcă în Marea Britanie

Romii expulzați din Anglia: "Dacă furăm acolo, ne dă o lună, aici, un an!"

Romii expulzaţi din Londra din nou pe plaiurile natale. Cum au ajuns pe aeroport au şi început să îşi strige nemuţumirile. Romii spun că au plecat în Anglia pentru că nu au cum să îşi întreţină familiile.

Romii au ajuns vineri seară pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Ei spun că viaţa grea din România i-a făcut să plece în străinătate.

"Am plecat de nevoie, nu e ajutor, nu e nimic, primarul nu prea ne ajută, social nu avem, cu ce să trăim, să furăm? Să facem puşcărie? Toată Anglia numai români vezi, de nevoie au plecat", a declarat unul dintre romi.

Mulţi dintre cei care au fost expulzaţi spun au de gând să se întoarcă în Londra. "Acolo, dacă furăm, ne dă două săptămâni, o lună. Aici ne dă un an", a mai spus unul dintre romi.

Poliţişti britanici şi români au colaborat pentru a evacua mai mulţi romi români care îşi instalaseră tabăra într-un cartier de lux din capitala britanică. Operaţiunea a avut loc după ce locuitorii din zonă s-au plâns că romii cerşesc, fură, fac mizerie şi deranjează liniştea publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.