Scandal monstru în Marea Britanie

2
1590

Fotografiile TOPLESS cu ducesa de Cambridge, viitoarea regină, au făcut înconjorul Planetei

După scandalul pozelor nud cu Prinţul Harry jucând biliard, Casa Regală britanică este confruntată cu o nouă problemă de ordin sexual. Revista franţuzească Closer a publicat ieri, pe prima pagină, o serie de fotografii care o înfăţişează topless pe Kate Middleton, în prezent ducesă de Cambridge, imagini surprinsă în timpul unei vacanţe alături de soţul ei.

„O întoarcere în urmă cu 15 ani”

Prinţul William şi soţia sa Kate au primit vestea ieri dimineaţă, în timp ce se aflau în Malaezia. Cei doi s-ar fi declarat „întristaţi şi dezamăgiţi” de publicarea fotografiilor, pe care o consideră a fi o încălcare a intimităţii lor, apreciind că, dacă aceasta se va petrece, apariţia lor ar fi ca „o întoarcere în urmă cu 15 ani”.

Întreaga presă din Marea Britanie, inclusiv tabloidele, şi-a exprimat, termeni duri, dezacordul faţă de încălcarea intimităţii regal de către publicaţia nu în ultimul rând, fotografiile utilizate de editorii britanici ilustrarea materialelor despre acest scandal o înfăţişează pe Ducesa de Cambridge cu un văl pe cap, în timpul turneului din Asia al cuplului regal.

Potrivit jurnaliştilor de la „The Guardian”, mai multe ziare britanice ar fi primit, încă de săptămâna trecută, propunerea de a publica fotografiile respective, însă au refuzat.

„Fotografiile care au circulat săptămâna trecută prin redacţiile britanice erau altfel. Era vorba tot despre fotografii făcute cu teleobiectivul, de la distanţă, dar nu puteai vedea mare lucru. Din câte ştiu eu, nimeni nu a văzut până acum fotografiile publicate azi de revista franceză”, a declarat, pentru guardian. co.uk, un editor foto angajat la unul dintre principalele tabloide britanice. Specialiştii paparazzi, consultaţi de Evz nu consideră aceste poze drept o performanţă profesională. Ele au fost luate de la o distanţă „accesibilă ” oricărui teleobiectiv professional. „În lumea de astăzi, ne-au spus sursele noastre, nu este greu să faci asemenea poze. Este dificil să le dai publicităţii pentru că pierzi procesul şi te costă foarte mulţi bani. După cum şi-a organizat difuzarea pozelor, numai pe print, este clar că revista Closer estimează să facă vânzări mari, imense şi să acopere suma pe care o va pierde la proces”

”Incidentul aminteşte de cele mai urâte obiceiuri ale paparazzilor din timpul vieţii Prinţesei Diana.. Casa Regală îşi consultă avocaţii pentru a vedea ce opţiuni legale au Ducele şi Ducesa.”

CASA REGALĂ BRITANICĂ

Unde s-a întâmplat

Chateau d’Autet, de pe terasa căruia au fost surprinse pozele, se află în localitatea Louberon din Province la aproximativ 100 km de Marsilia. Este reşedinţa privată a lordului David Linley, membru important al familiei regale. Fiind surprinse pe teritoriul unei proprietăţi private imaginile cu Prinţesa Kate vor atrage sancţiuni în justiţie editorilor revistei Closer. Zona Province poartă ghinion familiei regale pentru că , în anul 1992, Lady Sarah Ferguson(ex-soţia Prinţului Andrew, al doilea fiu al Reginei) a fost surprinsă tot topess dar şi în compania unui om de afaceri american.

Scandal monstru în Marea Britanie

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.