Scandal URIAŞ în Anglia după transferul lui RĂZVAN RAŢ

Transferul lui Razvan Rat in Premier League genereaza proteste din partea liderului Partidului Independentei UKIP, Nigel Farage, un cunoscut opozant al imigrantilor romani si bulgari.

Farage, care este favoritul caselor de pariuri pentru a fi prim-ministru al Marii Britanii peste doi ani, "va fi fara indoiala indignat de sosirea romanului Razvan Rat la formatia West Ham", in contextul in care "21,3 milioane de romani si 7,5 milioane de bulgari se pregatesc sa navaleasca in Marea Britanie, pentru a cere ajutoare sociale, in ianuarie 2014", noteaza blogul The Games Gone Crazy, citat de ziare.com.

O sursa apropiata lui Farage a declarat ca "Aceasta este o rusine si dovedeste ceea ce am spus tot timpul".

"Cercetarile noastre arata ca fiecare barbat, femeie si copil din Romania si Bulgaria si-a rezervat deja bilete pentru zboruri Wizz, Tarom si Blue Air si se vor inscrie la un Birou de Ajutoare de langa voi, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014; si toti stim ca sobolanii fug de pe crabiile care se scufunda", a declarat sursa citata.

Aceata s-a intrebat "din ce vor trai sobolanii purtatori de boli, atunci cand vor fi plecat toti oamenii?", apreciind ca "nu este nevoie sa fii geniu" pentru a vedea ca acestia vor ajunge in Regatul Unit, pentru a trai din ajutorul social britanic.

"Acest roman Rat este varful aisbergului. Si degeaba promit conservatorii un referendum pe tema apartenentei la Uniunea Europeana, in doi ani, deoarece toti acesti imigranti vor avea drept de vot, iar cand vor sosi aici, nu vor vota impotriva propriului lor tichet de masa, nu-i asa?", a mai spus apropiatul lui Farage.

Nu in ultimul rand, acesta l-a adus in discutie si pe nord-irlandezul George McCartney, fundasul stanga al formatiei West Ham, care are aceeasi varsta si evolueaza pe acelasi post ca si Razvan Rat, insa se afla la formatia londoneza de doua sezoane.

mai mult la :

Scandal URIAŞ în Anglia după transferul lui RĂZVAN RAŢ

cititi si :

Razvan Rat hopes to end career with West Ham

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.