Se întampla si în Marea Britanie. S-a urcat beată la volan şi şi-a bătut joc de victime, după accident: „Voi ştiţi cine sunt eu? Ştiţi cine e tata?”

Comentariu : "asta a distrus 3 case face 6 luni de puscarie, huidu a omorat 3 oameni si e liber…inca o diferenta intre anglia si romania"

Scene de groază în Anglia, acolo unde fata unui milionar s-a urcat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan şi a pierdut controlul BMW-ului pe care îl conducea.

Laura Binch, fata unui cunoscut om de afaceri din Regat, a crezut că statutul social pe care îl are o absolvă de orice vină şi îi permite orice. Astfel, tânăra de 19 ani, a plecat după un party pe "şapte cărări", însă nu a vrut să renunţe la maşina de fiţe primită de la tatăl său. Inevitabilul s-a produs, mai ales că aburii băuturii au făcut-o să se deplaseze cu viteză mare. Într-o curbă, aceasta a pierdut controlul volanului, a trecut prin parapet şi a distrus nu mai puţin de trei case înainte de a se opri.

Din fericire, nu au existat victime, iar tănăra iresponsabilă a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Accidentul nu a făcut-o să îşi piardă însă curajul şi lipsa de respect. Când oamenii a căror case fuseseră avariate i-au cerut socoteală, Laura a început să folosească un limbaj nepotrivit şi chiar să îi ameninţe, anunţă dailymail.co.uk. "Voi ştiţi cine sunt eu? Aveţi idee cine e tatăl meu?", au fost singurele cuvinte care pot fi reproduse.

S-a urcat beată la volan şi şi-a bătut joc de victime, după accident: "Voi ştiţi cine sunt eu? Ştiţi cine e tata?"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.