Stiri de la Institutul Cultural Roman din Londra

Dan Perjovschi Dan Perjovschi @ Warwick University Events La invitatia Universitatii din Warwick, artistul roman va avea o rezidenta de o saptamana in campus si va lucra la un nou proiect.
Cand: 22-29 octombrie 2007; Unde: Warwick University.
Detalii Details

Warming WARMING! Events La invitatia Comisiei Europene in Marea Britanie, Aura Balanescu- artist in rezidenta la ICR Londra, creeaza o instalatie "incendiara" care trebuie vazuta!
Cand: 30 octombrie – 9 noiembrie 2007; Unde: Comisia Europeana in Marea Britanie, 8 Storeys Gate, Londra SW1P 3AT.
Detalii Details

TUB mis_leading Bucharest Events Cinci arhitecti romani vin la Londra sa prezinte planurile de transformare a Bucurestiului si sa pregateasca participarea Romaniei la Festivalul de Arhitectura din Londra din 2008.
Cand: 31 octombrie 2007, 6.30 – 9pm; Unde: Institutul Cultural Roman, Londra.
Detalii Details

Enescu Society Sherban Lupu & Luiza Borac @ ICR Londra Events Doi renumiti artisti de origine romana, violonistul Sherban Lupu si pianista Luiza Borac, ofera un concert extraordinar Enescu.
Cand: 1 noiembrie 2007, 6.30 pm; Unde: Institutul Cultural Roman Londra.
Detalii Details

Romanian Cinema Cinematograful romanesc: o calatorie Events O selectie de 7 filme romanesti de exceptie: de la Reconstituirea lui Pintilie din 1968 pana la 4 luni, 3 saptamani si 2 zile de Mungiu, laureatul Palme d’Or 2007. Intrebari & raspunsuri cu regizori, actori si critici de film.
Cand: 16-21 noiembrie 2007; Unde: Cine Lumiere la Institutul Francez, 17 Queensberry Place, Londra, SW7 2DT. Detalii Details

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.