VERDICT DUR: „IMIGRANȚII români și bulgari, ȚAPI ISPĂȘITORI pentru incompetența politicienilor britanici”


Publicația britanică The Guardian scrie că, de fapt, toată isteria referitoare la imigranții est-europeni, care ar fi urmat să dea năvală în Marea Britanie exact la 1 ianuarie 2014, este un mod abil al politicienilor de la Londra de a ascunde adevăratele probleme cu care se confruntă țara.

Editorialiștii de la The Guardian vorbesc despre imigranții – țapi ispășitori pentru criza economică din Marea Britanie. De fapt, țara are nevoie de protecție la locul de muncă și un program de locuințe, spune autorul articolului.

El amintește faptul că afluxul de imigranți, care urma să se înregistreze în prima zi a anului, potrivit declarațiilor politicienilor de dreapta și presei, nu a fost nici pe departe o realitate. Românii și bulgarii, liberi să lucreze, în sfârșit, în Marea Britanie fără restricții, ar fi urmat să vină în „hoarde” – cerșetori și profitori de pe urma sistemului de asigurări sociale – toți urmau să bată la porțile Londrei, să inunde Marea Britanie cu totul.

Nici urmă de ei – nu au existat curse speciale de autocar, nici tabere temporare și au fost destule locuri libere în avioanele care veneau de la București și Sofia, explică jurnalistul.

Citiţi mai mult: VERDICT DUR: "IMIGRANȚII români și bulgari, ȚAPI ISPĂȘITORI pentru incompetența politicienilor britanici" – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/the-guardian-imigrantii-romani-si-bulgari-tapi-ispasitori-pentru-incompetenta-politicien-1074889.html#ixzz2pEYd4255
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.