Viitorul ambasador britanic în România, Paul Brummell, studiază româna. A învăţat primul BANC SEC


Paul Brummell, care va veni la Bucureşti în august pentru a-şi prelua mandatul de ambasador al Marii Britanii, anunţă pe Twitter că se pregăteşte pentru misiunea sa studiind limba română, diplomatul învăţând şi primul banc sec.

Numit succesor al lui Martin Harris în postul de ambasador al Marii Britanii încă din iulie 2013, diplomatul Paul Brummell, pe atunci în misiune în Barbados şi Estul Caraibelor, s-a întors la Londra în noiembrie şi s-a apucat de învăţat limba română pentru a fi pregătit când va veni la Bucureşti, informează mediafax.ro.

Prima postare pe Twitter privind lecţiile de limba română datează din 12 decembrie, când Brummell preciza că a învăţat cum se spune „to joke” în română.

De Crăciun şi de Anul Nou, Paul Brummell a transmis felicitări atât în engleză, cât şi în română: „Merry Christmas everyone! Crăciun fericit tuturor!”, respectiv „Happy New Year! La mulţi ani!”.

În ianuarie, diplomatul preciza că a învăţat că „tulips” se traduce prin „lalelele”. „Poezia gramaticii”, comenta Brummell.

http://m.evz.ro/viitorul-ambasador-britanic-in-romania-paul-brummell-studiaza-romana-a-invatat-primul-banc-sec.html

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.