Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord: Impactul Brexit asupra oamenilor şi mediului de afaceri, adresată comunităţii româneşti

Vineri, 3 noiembrie 2017, la Brent City Council a avut loc o sesiune de informare – Împreună pentru comunitate. Impactul Brexit asupra oamenilor şi mediului de afaceri, adresată comunităţii româneşti. Iniţiativă comună a Ambasadei României la Londra şi Consiliului Local Brent, evenimentul a avut ca scop informarea cetăţenilor români pe teme de interes: strategia Guvernului României în context Brexit, proiectele Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, precum şi măsurile pe care ministerul Muncii si Justiţiei Sociale şi ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat le desfăşoară în beneficiul românilor din Diaspora. Totodată, reprezentanţi ai consiliului local Brent au prezentat serviciile pe care autorităţile locale le pun în slujba cetăţenilor români din zonă.

La eveniment au participat oficiali români: ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, deputatul Andrei Pop, liderul Grupului Parlamentar de Prietenie Româno-Britanic şi ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache. Din partea oficialităţilor din Brent au fost prezenţi: liderul Consiliului, Councillor Muhammad Butt si vice-liderul, Councillor Margaret McLennon.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.