Daca pentru italieni am devenit popor de hoti si criminali, nici Marea Britanie nu se lasa mai prejos…

Members of the Roma minority have attempted to travel to Great Britain, photo: CTKSubit, britanicii si-au dat seama ca nu-si mai pot permite sa intretina rromii care se stabilesc in orasele lor, cu atat mai mult cu cat banii ar putea fi folositi pentru ingrijirea batranilor sau pentru a fi angajati paznici in parcari. In timp ce intreaga Europa fierbe, romanii isi vad linistiti de "treburi", continuand seria de atacuri si jafuri.  In acest timp, autoritatile condamna ferm actele, dar nu rezolva ferm problemele! Iar o parte din politicienii din Italia fac declaratii prin care incurajeaza xenofobismul

Anglia iese la atac: "Ne costa prea mult rromii vostri!"

Coincidenta sau nu, in acelasi timp cu tragicele evenimente din Italia, in ziarul "Daily Mail" din Marea Britanie a fost publicat un amplu reportaj despre costurile la care sunt supusi englezii pentru a-i intretine pe romanii de etnie rroma.

Intitulat  "Adevaratul si socantul cost al imgrantilor", articolul incepe cu prezentarea unui englez de 73 de ani, bolnav de inima nedrepatit de autoritati, deoarece pentru acesta nu se gasesc banii necesari unui aparat de care ar avea mare nevoie. Autorul reportajului mentioneaza ca in aceasta situatie sunt mai multi astfel de batrani din orasul Slough. De asmenea, autoritatile nu gasesc bani nici pentru repararea drumurilor sau pentru a angaja paznici care sa pazeasca parcarile. La intrebarea "De ce?", autorul gaseste repede raspunsul: din cauza romanilor! Acesta spune chiar raspicat ca orasul Slough nu-si mai permite sa intretina imigrantii.

Members of the Roma minority have attempted to travel to Great Britain, photo: CTKRromii vin pachete, pachete, in camioane

"Romanii de etnie rroma sunt adusi in remorcile camioanelor. Acestia au inceput sa soseasca inca din 2001 insa in ultimele luni mai mult de 88 de membri ai clanului, mai ales copii, s-au prezentat pe treptele primariei. Sase au copii iar sapte sunt insarcinate. In plus, consiliul mai are 55 de copii de intretinut", descrie autorul articolului situatia din oras. Conform legii, autoritatile sunt obligate sa intretina minorii sub 18 ani, "cu toate ca cei mai multi sunt analfabeti si nu pot fi inclusi in sistemul educational", adauga ziaristul. Ingrijirea fiecarui copil rrom costa autoritatile 220 de lire pe saptamana. Insa la sfarsitul anului, nota de plata va fi de 500 de mii de lire sterline iar anul viitor va depasi un milion, deoarece vor aparea si mai multi rromi, averizeaza jurnalistul. "Cate servicii sociale vom fi nevoiti sa mai platim pentru acestia?", se intreaba retoric acesta….

aticol complet la : 9AM.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.