Doi romani din Marea Britanie, condamnati la 24 de ani de inchisoare. Ce i-au facut fetei pe care au chemat-o in Londra

Un cuplu casatorit de romani, acuzat ca a atras o adolescenta romanca la Londra cu promisiunea de a-i oferi un loc de munca, dar pe care a violat-o in mai multe randuri si a obligat-o sa se prostitueze, a fost incarcerat.

61656364

Curtea Coroanei de la Harrow, o suburbie din nord-vestul capitalei britanice, l-a condamnat vineri pe Marius Ciubotariu la 15 ani de inchisoare pentru viol, trafic de persoane si proxenetism, iar pe Andreea Ciubotariu la noua ani de inchisoare pentru complicitate la aceste infractiuni, potrivit Mediafax.

Cei doi romani au negat acuzatiile, dar au fost gasiti vinovati in urma procesului. „Familia Ciubotariu a atras victima in Marea Britanie cu promisiunea unui post de bona, dar a planuit inca de la inceput sa o abuzeze„, a declarat Richard Hart, ofiterul care a investigat cazul. „Viata tinerei nevinovate care cauta un loc de munca a fost ruinata, dar sper ca se va simti un pic mai bine stiind ca cei care au abuzat-o sunt dupa gratii acum„, a adaugat el. Planul a fost pus in aplicare intr-un sat din Romania, in 2013, cand Andreea Ciubotariu, in varsta de 26 de ani, care locuieste la Harrow, a abordat victima propunandu-i sa vina la Londra sa lucreze ca bona.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/doi-romani-din-marea-britanie-condamnati-la-24-de-ani-de-inchisoare-ce-i-au-facut-fetei-pe-care-au-chemat-o-in-londra.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.