Guvernul britanic ar relansa economia dacă ar aduce cerşetori români şi i-ar impozita ‎

Marea Britanie ar putea relansa economia dacă ar aduce la Londra pentru un an 1,5 milioane de cerşetori minori din România, de pe urma cărora ar obţine prin impozite 75 miliarde lire sterline, potrivit unui comentariu ironic la adresa executivului britanic postat pe site-ul publicaţiei FX-MM.

Un cerşetor de patru ani din România poate câştiga într-un an în Londra 100.000 de lire sterline, scrie, la secţiunea comentarii a publicaţiei financiare britanice, Mark Deans, director pentru clienţi corporate la compania de servicii de schimb valutar Moneycorp, citând date dintr-un documentar prezentat în emisiunea Panorama de la BBC.

"BBC a dat întâmplător peste o modalitate de a relansa economia (britanică – n.r.). Din populaţia de 22 de milioane a României, 1,5 milioane sunt copii de patru ani. Dacă ar lua cu toţii o pauză de un an la Londra ar putea câştiga împreună 150 de miliarde de lire sterline. Ar fi taxaţi cu 50%, ca persoane cu venit ridicat, astfel că le-ar rămâne copiilor suficienţi bani pentru a-şi cumpăra o locuinţă înainte de a merge la şcoală, iar partea de 75 de miliarde de lire sterline din taxe ar putea fi folosită de Banca Angliei pentru a cumpăra de două ori mai multe obligaţiuni decât intenţionează acum, dublând astfel efectul benefic asupra economiei", afirmă Deans.

Guvernul britanic ar relansa economia dacă ar aduce cerşetori

1 COMENTARIU

  1. ce destepti sinteti voi usuramas pe botu mamii voastre , am mai auzit pe vaca aia blonda la realitatea cica fac cersetorii in anglia cam 500L pe zii ……….da proasta mare si aia ce au pornit svonu la fel ………..dati va dracu si vedetiva de treaba si spuneti adevaru imputitilor nu mintiti in halu asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.